Stockholm Bröllops DJ

Fest DJ

När det blivit dags att gifta sig är det mycket att tänka på och en bra fest kräver så klart en grym bröllops DJ som fattar vad som krävs. När ni anlitar oss kommer vi att ha en god dialog för att vara säkra på att vi förstår vad det är ni önskar. Självklart hjälper vi till med tips och idéer om ni inte är helt säkra själva.

Oftast spelar våra bröllops DJs både under middag och efter festen, men vi följer era önskemål oavsett hur planerna ser ut.

För att ge lite generell information är det mest populära musikvalen under middagen
-Alternative rock/ pop som Jack Johnson, Jazon Mraz, Colbie Caillat, Cold Play
-Kärlekslåtar
-Cafe Del Mar inspirerat
-Lättare Jazz som Saint Germain
-Trendig och laid-back lounge

För partyt är det oftast passande med blandad musik. Både nya hits och äldre klassiker från olika genres som passar alla åldrar i sälskapet brukar vara en bra grund. Sen utifrån hur “golvet rör sig” kommer DJn så klart att anpassa musiken för att få folk att dansa.

Men du bestämmer givetvis, vi spelar precis vad just Ni önskar. Ibland finns önskemål om en speciell music stil, eller kanske bara lite mer av en viss genre. Då ser vi givetvis till att det blir så!

Alla fester har en sak gemensamt, ja alla bra fester åtminstone, och det är musik. Oavsett vilken typ av privat tillställning är musiken oersättlig när det kommer till att skapa stämning och en DJ som kan läsa av och styra stämningen är oslagbart, och bröllop är inget undantag. Vi har bröllops DJs som spelar musik passande både finare bröllops middagar med lyx känsla och festligheter med mer livserfarna deltagare som till fester där deltagarna tillhör den lite yngre generationen. Självklart även DJs med stor erfarenhet till att spela mycket blandad musik vilket oftast är fallet med bröllops fester. Skulle önskemålet vara att enbart ha de senaste hitsen, trendig House, pumpande Techno, Jazz eller Latino musik så fixar det.

Vi har alltid som målsättning att göra det bästa av en tillställning och vi för därför alltid en ordentlig dialog med våra kunder så att vi förstår vad som önskas och arbetar utifrån det.
Vi har stor erfarenhet av bröllop och öven andra privata fester och vi är även aktiva utanför Sverige, främst i Asien där vi årligen gör otaliga lyx event av olika slag.