Om oss

animiDJStockholm.nu är en del av Animi och Starbreeze Digital DJ Bokning.
Vi har varit i branschen i många år och är stolta över att erbjuda professionell bokningstjänst av DJs på många håll i världen, från USA, Europa samt Asien som är vår största marknad och där huvudkontoret ligger.
Våra kunder är både privatpersoner och företag som kända lyxhotell och eventföretag. Genom att erbjuda pålitlig service av högsta klass har vi vuxit och har trogna kunder som bokar via oss på veckobasis.

I Stockholm har vi ett kanon team med riktigt bra och pålitliga DJs med stor erfarenhet av fester och event.

Alla DJs som bokas via oss är fristående och för att vi ska använda en DJ kräver vi högsta tänkbara kvalité. DJs som enligt våra kunder inte håller måttet plockas direkt bort, allt för att enbart erbjuda de bästa. Våra kunders uppfattning är för oss det viktigaste och vi arbetar ständigt för att erbjuda bästa tänkbara service.

 

Boka hos oss

Att boka en DJ genom oss är superenkelt.

När vi pratat om vad för tillställning ni ska ha och vilka önskemål ni har gällande musik tar vi fram passande DJ. Vi tar sedan en bokningsvagift/ deposition för att säkra DJn till er. Därefter brukar vi föreslå att DJn kontaktar er så ni får prata direkt med varandra mer ingående.
Resterande betalning betalas på plats.

 

(Depositionen är ej återbetalar)