Företag & Event

Event DJ

Vi är alltid redo för att ställa till med festligheter. Har ni en företagsfest eller ett event på gång så ordnar vi gärna med DJ eller DJs. Vi har både klubb DJs och DJs med mer laid back music smak som passar till barer och klubbar för enstaka tillfällen eller för längre kontrakt.

Steg ett är så klart att starta en dialog så båda parter får ta del av nödvändig information så hör av er till oss.
Vi har många års erfarenhet av event, företagsfester och privatfester och vår verksamhet sträcker sig långt utanför Svenska gränser och vi gör årligen flera hundra event runt om i världen med kunder som bl.a. lyxhotellen JW Marriott, Four Seasons och Centara.

Vi ordnar även med ljud och ljus utrustning. Vi har både mindre ljudpaket och större med subwoofers för riktigt tungt, djupt bastryck vilket är ett måste för större event.
För riktig party känsla är det viktigt med ljuseffekter. Vi ordnar självklart även med det så ni får en skön klubb känsla eller en vacker ljusbelysning av diskretare stil.

Om planerna inte är färdigsmidna hjälper vi gärna till med tips och idéer och skulle det finnas intresse av att ordna ett lyxigt eller en enklare typ av lyxigt event i Asien så fixar vi även det.

Hör av er till oss och berätta hur planerna ser ut så går vi vidare utifrån det.

Tack på förhand.


Club – House – Pop – Dance – R&B – Hip Hop – Techno – Trance – Latin – Reggae – Jazz – Funk – Ballads – Rock – Rock’n Roll – Country – Chillout – Ambient – Classic